Firma noastra va ofera servicii de constructii din lemn, pregole, terase, constructii pavaje si alei, iazuri si cascade.

Constructia de pavaje si alei: Poti avea in gradina ta alei din pietris, din beton, din pavele sau din alte materiale.Pavajele si pavelele pot fi folosite ca pavaj pentru trafic uşor (pavaj curti interioare), pavaj trafic mediu (alei) sau pavaj trafic greu (parcări).

Constructii din lemn, pergole, terase: Este important sa amenajam terasele si pergolele din lemn in asa fel incat sa fie un loc relaxant si reconfortant pentru dumneavoastra.Modelul poate fi ales impreuna cu dvs,in functie de spatiu si de pozitionarea dorita.

Constructia de gratare: Construim atat gratare simple cat si gratare complexe. Un gratar poate contine: gratar, plita, masa de lucru, cuptor, chiuveta.

Constructii iazuri si cascade: Un iaz poate fi de dimensiuni mici, ornat cu multe flori, cu cascada, un curs de apa sau o arteziana. Cele mai dese fantani si cascade sunt realizate in mare parte din piatra, insa acestea pot fi modificate de comun acord pentru a realiza o oaza de relaxare asa cum va doriti.

Constructii garduri si porti: Executam porti batante sau rulante si garduri din fier forjat la comanda, dupa proiectul clientului sau cu proiectare. Lucrarile se confectioneaza la atelier apoi se monteaza in locatia dorita.

Sisteme de iluminare: Instalatia electrica a gradinii consta in lampi (pitici, stalpi si proiectoare) si prize. Lampile pot fi actionate de la intrerupatoare, prin senzori (de crepuscul sau de miscare) sau prin telecomanda. Cablurile folosite la sistemul electric si de iluminare al gradinii sunt cabluri electrice cu manta metalica si dubla manta de cauciuc cu 3 fire avand grosimi de 1,5 pana la 2,5 mm., cabluri ce se instaleaza in santuri sapate la adancimi de 40-60 cm.

Te intereseaza serviciul de constructii si amenajare a gradinii? Ne poti contacta la : 0766.56.59.55

  • 020e90ef747a4bfc3e190d77e2172e35
  • 67c5b3b35281a1b08899c3767fa231b0
  • cfa26f04a8eb704ded269aa2ae39d1f0
  • gratare-de-gradina-r-1080x568
  • servicii-constructii-gradina-ilfov-bucuresti-1
  • servicii-constructii-gradina-ilfov-bucuresti

Alte servicii oferite:

-vanzare, montaj si intretinere rulouri gazon

-servicii de amenajari spatii verzi

-servicii de insamantare gazon

-furnizare si montaj sisteme de irigare sau drenare

-lucrari peisagistice in Bucuresti si Ilfov.

-amenajari gradini

- piatra decorativa pentru gradina ta

Toggle Bar