Sistemele automate de irigat gazonul si plantele din gradina sunt sisteme de irigatii prin picurare sau aspersie si au rolul de a asigura gazonului umiditatea necesara.

Sisteme automatizate de irigare: Un sistem de udare automatizat este o combinatie complexa de tevi, vane, conexiuni electrice si aspersoare telescopice. De aceea este esential ca proiectarea si instalarea sistemului dvs. de irigatie sa fie facuta de o echipa profesionista.

Sisteme de drenaj: Sistemele de drenaj servesc pentru colectarea si evacuarea umiditatii excesive din sol, in vederea protectiei elementelor subterane ale constructiilor, in zone rezidentiale, industriale sau in lucrari de infrastructura.Cel mai simplu sistem de drenaj il constituie un sant de adancime suficienta, cu panta de scurgere catre o zona mai joasa, umplut pe o anumita inaltime cu piatra sparta sau pietris; porozitatea stratului realizat constituie atat spatiul de colectare cat si sectiunea de curgere a apei colectate.
Sistemul de drenaj in acceptiunea moderna inseamna un sistem subteran de tuburi de colectare perforate, realizate ingeneraldin materiale plastice.
Protectia perforatiilor tevii fata de infundarea cu pamant este asigurata prin infasurarea tevii in material geotextil filtrant, prelungindu-se astfel in timp capacitatea de colectare a sistemului.

Te intereseaza serviciul de irigare gazon ? Ne poti contacta la : 0766.56.59.55

  • sisteme-irigare-gazon-bucuresti-ilfov-1
  • sisteme-irigare-gazon-bucuresti-ilfov-2
  • sisteme-irigare-gazon-bucuresti-ilfov-3
  • sisteme-irigare-gazon-bucuresti-ilfov-4
  • sisteme-irigare-gazon-bucuresti-ilfov-5
  • sisteme-irigare-gazon-bucuresti-ilfov

Alte servicii oferite:

-vanzare, montaj si intretinere rulouri gazon

-servicii de amenajari spatii verzi

-servicii de insamantare gazon

-furnizare si montaj sisteme de irigare sau drenare

-lucrari peisagistice in Bucuresti si Ilfov.

-amenajari gradini

- piatra decorativa pentru gradina ta

 

 

 

Toggle Bar